Χίος ~ Η μυροβόλος

Φαίδρα

H Faidra Bed and Breakfast προσφέρει καταλύματα στη Χίο και βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το λιμάνι της Χίου. Το κατάλυμα διαθέτει εστιατόριο στις εγκαταστάσεις.

Ορισμένες μονάδες έχουν θέα στη θάλασσα ή στην πόλη. Τα δωμάτια περιλαμβάνουν ιδιωτικό μπάνιο με ντους. Παρέχονται δωρεάν προϊόντα περιποίησης και στεγνωτήρας μαλλιών.

H περιοχή είναι δημοφιλής για πεζοπορία. Υπάρχει κοινόχρηστο lounge στο κατάλυμα. Σε κοντινή απόσταση θα βρείτε πιάτσα ταξί. Προσφέρεται Wi-Fi στους κοινόχρηστους χώρους.

Σε μικρή απόσταση με τα πόδια υπάρχουν καταστήματα, εστιατόρια και μπαρ. Το Αρχαιολογικό Μουσείο της Χίου απέχει 100μ. από την Faidra. Το κατάλυμα βρίσκεται σε απόσταση 750μ. από το σταθμό των λεωφορείων και 2,6χλμ. από το Αεροδρόμιο της Χίου.

Tο κτίριο που στεγάζεται η Φαίδρα κτίστηκε στο διάστημα 1879 - 1881. Aναπαλαιώθηκε το διάστημα 1985 - 1988 με επιδότηση από το ελληνικό κράτος και αφού η αρχιτεκτονική του θεωρήθηκε παραδοσιακή, διατηρήθηκαν στο εσωτερικό του όλα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά (μαρμάρινες κολώνες, γέρματα από πέτρα κ.ά.).

Ανακαινίστηκε εκ νέου το 2015, όταν και μετονομάστηκε σε "Faidra Bed and Breakfast". Πλέον, στον κάτω χώρο που παλιά λειτουργούσε το bar της Φαίδρας, τώρα υπάρχει ιταλικό εστιατόριο, με την ονομασία the Pastards.

Παρέχονται 10 δωμάτια κατηγορίας Β'.

Διεύθυνση: 
Mιχ. Λιβανού 13, 82100 Xίος
Τηλέφωνο: 
+30 2271041128

Περισσότερες φωτογραφίες