Χίος ~ Η μυροβόλος

Ερύθα

Το ξενοδοχείο Ερύθα βρίσκεται στον όρμο του Καρφά, την πιο φημισμένη περιοχή του νησιού, σε ένα τοπίο που γοητεύει τους επισκέπτες, μόλις 2 χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο και 5 χιλιόμετρα από το λιμάνι και τη χώρα.

Με θέα την ακτή της Ιωνίας, το 4 αστέρων ξενοδοχείο, εναρμονίζει τους ψίθυρους Ανατολής και Δύσης και συνδυάζει την αυθεντικότητα και τη ζεστασιά του παρελθόντος με τις σύγχρονες απαιτήσεις.

Το Ερύθα Hotel & Resort με το ζεστό χαμόγελο των ανθρώπων του και τις υψηλές παροχές του μπορεί να ικανοποιήσει κάθε επισκέπτη δίνοντας του τη δυνατότητα να γευτεί τις λεπτές αυτές απολαύσεις που κάνουν τις διακοπές του ξεχωριστές: μοναδική χιώτικη κουζίνα που μεταστοιχειώνει σε γεύσεις όλα τα μεθυστικά αρώματα του νησιού, ήλιος θάλασσα, ηρεμία, μουσική, κέφι, διασκέδαση, άσκηση... όλα είναι εδώ, αφήνοντας έκπληκτους τους επισκέπτες: στα ήσυχα δωμάτια, στην ιδιωτική παραλία με τα καταγάλανα νερά, στην τυρκουάζ πισίνα , στα ατμοσφαιρικά εστιατόρια και μπαρ και φυσικά στην παραδοσιακή χιώτικη φιλοξενία που μετατρέπεται σε πραγματική ‘φιλία’.

Το ERYTHA Hotel & Resort, σας καλωσορίζει και σας προκαλεί να το εξερευνήσετε δημιουργώντας μνήμες, εμπειρίες που θα σας συνδέουν και… σαν σειρήνες θα σας τραβούν ξανά κοντά του.

Διεύθυνση: 
Καρφάς, 82100
Τηλέφωνο: 
+30 2271032311

Περισσότερες φωτογραφίες