Χίος ~ Η μυροβόλος

Μουσική εκδήλωση "Για την ειρήνη και την ελπίδα"

Το Νομαρχιακό Αθλητικό Σωματείο Ατόμων με Αναπηρία, "Ίωνες" διοργανώνει μουσική βραδιά με τίτλο «Harmonium Choral Society in Chios: για την ειρήνη και την ελπίδα», στην αυλή του πολυχώρου Citrus Άρωμα Μνήμης, τη Δευτέρα 1η Ιουλίου, στις 8.00 μ.μ.

Τριανταπέντε μέλη της ομώνυμης χορωδίας από το New Jersey των ΗΠΑ έρχονται στη Χίο στα πλαίσια της φετινής καλοκαιρινής περιοδείας τους (ΝJ-Αθήνα-Χίος-Σμύρνη), για να προσφέρουν εντελώς αφιλοκερδώς, υπό τη διεύθυνση της Dr. Anne Matlack, μια ξεχωριστή μελωδική βραδιά εναρμονισμένη με το ατμοσφαιρικό τοπίο του Κάμπου.

Tα έσοδα από τη συναυλία θα διατεθούν αποκλειστικά για τους σκοπούς του σωματείου και για την ενθάρρυνση της συνέχισης των δραστηριοτήτων των μελών του κι η συμμετοχή όλων, ειδικά αυτή τη δύσκολη περίοδο, είναι πολύ σημαντική και ουσιαστική.

Το πρόγραμμα της βραδιάς περιλαμβάνει επιλογές από το προκλασικό και κλασικό ρεπερτόριο, spirituals και τραγούδια για την ειρήνη από διάφορα μέρη του κόσμου, τραγούδια που γαληνεύουν και εμπεριέχουν μια φλόγα ελπίδας για τη βελτίωση της ζωής και την ειρηνική συνύπαρξη των ανθρώπων σε όλο το κόσμο.

Η είσοδος είναι 5 ευρώ.

Την εκδήλωση και το σκοπό της ευγενικά υποστηρίζουν:
- η Αίθουσα Τεχνών Καλλιόπη, στη διοργάνωση και προβολή
- ο πολυχώρος Citrus άρωμα μνήμης, στη φιλοξενία
- το Focus Studio, στον ήχο
- το τυπογραφείο Τυπογραφή, στο έντυπο υλικό.

Η Harmonium Choral Society ιδρύθηκε το 1979 και αποτελείται από 120 μέλη, επαγγελματίες και ερασιτέχνες μουσικούς, που συμμετέχουν σε σταθερή εθελοντική βάση. Στις δραστηριότητες της περιλαμβάνονται εκπαιδευτικά προγράμματα, εργαστήρια και σεμινάρια και εμφανίσεις σε σχολεία, ιδρύματα και άλλους φορείς κοινωνικού και ανθρωπιστικού ενδιαφέροντος. Έχει αποσπάσει πολλές ενθουσιώδης κριτικές και αρκετά βραβεία και έχει περιοδεύσει σε Αγγλία, Τσεχία, Σλοβακία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ισπανία και Ιταλία. Από το 1986 τη διεύθυνση της έχει αναλάβει η Δρ. Anne Matlack.

Προπώληση εισιτηρίων:

21 Ιουνίου - 1 Iουλίου, Δευτέρα-Παρασκευή, 8.00 πμ - 4.00 μμ στα γραφεία του σωματείου, Δημοκρατίας 8, & στο κατάστημα του Citrus στη Χώρα της Χίου, Φ. Αργέντη 3Β (ώρες καταστημάτων).

Πληροφορίες στο 22710 20835

Τόπος: 
Citrus
Χρόνος: 
01/07/2013 - 20:00

Περισσότερες φωτογραφίες