Χίος ~ Η μυροβόλος

Θεατρική παράσταση "Υπέροχα Πλάσματα"

Στο «γκρίζο τοπίο» που έχει δημιουργηθεί από την τρέχουσα οικονομική συγκυρία, το Παράρτημα Χίου της Πανελλήνια Ένωση Εκπαιδευτικών για την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση δίνει προτεραιότητα στη δημοσιοποίηση αισιόδοξων μηνυμάτων με τα «Υπέροχα Πλάσματα» στις 6 Ιουνίου 2012, ημέρα Τετάρτη και ώρα 9:00 μμ. στον Πολυχώρο Citrus, με ελεύθερη είσοδο.

Η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος είναι μια αφορμή για ενθύμηση ότι όλοι είμαστε μέρος ενός μεγαλύτερου οικοσυστήματος, που τρέφει και υποστηρίζει η Γη, με κάθε τρόπο. Αποτελεί έναν εορτασμό σημαντικής συμβολικής αξίας για την ευαισθητοποίηση του κοινού σε κρίσιμα περιβαλλοντικά ζητήματα.

Πρόκειται για θεατρική παράσταση «με δυο καλούς φίλους, όλες τις μέλισσες της Γης και ένα σημαντικό μήνυμα για τον Πλανήτη», σε κείμενο της Καλλιόπης Καρυστινού, εικόνες Μαρίας Σινάνογλου, θεατρική απόδοση και επιμέλεια Σταύρου Σπυράκη.

Παίζουν οι εκπαιδευτικοί: Νατάσα Γκαραγκάνη, Μαρκέλλα Δημίδου, Ευαγγελία Μελαχροινούδη, Εύα Ντιούδη, Ευγενία Οικονόμου και Μαρία Τσερμεντσέλη.

Τόπος: 
Citrus (Κάμπος)
Χρόνος: 
06/06/2012 - 21:00

Περισσότερες φωτογραφίες