Χίος ~ Η μυροβόλος

Ξενοδοχείο "Μεσαιωνικό Κάστρο"

Το Μεσαιωνικό Κάστρο είναι ένα ξενοδοχειακό συγκρότημα το οποίο συνδυάζει τις μοντέρνες εγκαταστάσεις και υπηρεσίες με την εμπειρία του να ζεις σε ένα χωριό του 14ου αιώνα.

Το συγκρότημα αποτελείται από 20 σουίτες διασκορπισμένες μέσα σε ένα από τα μεσαιωνικά χωριά της Xίου, τα Μεστά. H παραμονή σε μία από τις σουίτες, σε έναν τόπο που από τον Μεσαίωνα μέχρι σήμερα παραμένει ο ίδιος, και συνεχίζει, αιώνες τώρα, να είναι ζωντανός και συνεχώς κατοικημένος, είναι σίγουρα μια ξεχωριστή εμπειρία.

Tα σπίτια σ’ αυτό το χωριό, τα Mεστά, έχουν μια κοινή λειτουργική δομή, όμως κάθε ένα είναι ένα ξεχωριστό αυτόνομο κτίριο που προσαρμόζεται στις δυνατότητες του χώρου. Έτσι αντιμετωπίστηκαν και οι σουίτες. Κάθε μια ξεχωριστά, διαφορετική αλλά συγχρόνως όμοια με τις άλλες. Tα κοινά τους σημεία είναι οι υπηρεσίες που σας προσφέρουν. Εκτός από την προσεγμένη και αναπαυτική επίπλωσή τους, θα βρείτε τηλέφωνο, τηλεόραση, και φαξ. Κάθε σουίτα στο Μεσαιωνικό Κάστρο είναι φροντισμένη μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια.

Ακόμα, σας παρέχεται πρωινό με τοπικά Μεστούσικα προϊόντα, Μεσημεριανό Γεύμα και δείπνο στο εστιατόριο μας "Ίρις".

Διεύθυνση: 
Μεστά, 82100
Τηλέφωνο: 
+302271076345

Περισσότερες φωτογραφίες

Θέση

Javascript is required to view this map.

Επίσης δείτε: κοντινά μέρη