Χίος ~ Η μυροβόλος

"20 χρόνια μαζί θέατρο και μουσική"

«20 χρόνια μαζί θέατρο και μουσική: Γαλάντης-Μισετζής». Τραγούδια και μουσική από θεατρικές παραστάσεις του Ομηρείου ΠΚΔΧ από το 1996 μέχρι σήμερα.

Στην κεφάτη παράσταση "20 χρόνια μαζί, Θέατρο και Μουσική" θα ακουστούν ένα μεγάλο μέρος από τη μουσική και τα τραγούδια που προήλθαν από την συνεργασία του μουσικού Γιώργου Μισετζή και του σκηνοθέτη Γιώργου Γαλάντη, ενώ οι δύο συντελεστές θα κάνουν αναφορές σε πρόσωπα και καταστάσεις που βίωσαν κατά την διάρκεια των έργων.

Στην μακρόχρονη συνεργασία των δύο δημιουργών, έχουν γραφτεί πρωτότυπες μελωδίες και τραγούδια που συνόδευσαν παραστάσεις οι περισσότερες των οποίων ήταν παραγωγές του Ομηρείου και που σηματοδότησαν μια ξεχωριστή ταυτότητα στο θεατρικό τοπίο της Χίου και όχι μόνο.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν η στιχουργός Ευγενία Ασλανίδου και σημαντικός αριθμός αξιόλογων μουσικών και τραγουδιστών όπως: Μαρία Καλαγκιά, Στρατής Βαβουτάκης, Μαρκέλος και Σταμάτης Πούπαλος, Παντελής Λύκος, Νίκος Κοτταράς, Αλέξανδρος Αγγουριδάκης, Αντώνης Τουλιδάκης, Ματθαίος Μπουμπάρης, Φώτης Πέζος, Παναγώτης Μπράβος , Παναγιώτης Κωστόγιαννης

Σάββατο 18/5/13 ΩΡΑ: 20:30

ΕΙΣΟΔΟΣ: Ελεύθερη

Τόπος: 
Ομήρειο Π.Κ.Δ.Χ.
Χρόνος: 
18/05/2013 - 20:30

Περισσότερες φωτογραφίες